dinsdag 19 februari 2013

Interessante Links: 26 januari 2013

English version

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat deze post bijna een maand geleden op de blog verscheen. Blijkbaar was ik echter iets vergeten in te stellen. Dus met vertraging:

Gelukkig bestaat er nog steeds zoiets als pinterest en heb ik een deel van mijn interessante links - die ik vorige keer kwijt raakte - terug.

Tricot-Biais
Om te beginnen is er de een handige techniek over hoe je zelf je biais kan maken van een tricotstof. Echt super handig en het maakt komaf met al dat geklungel van oprollende kanten. Wat heb je nodig? Schilderstape en een schaar! That's it! Geweldig toch? Ga maar snel een kijkje nemen bij Miss P. Je moet even naar beneden scrollen in het bericht, maar het staat er echt wel tussen.
Gedrapeerde Kraag
Heb je je ooit al afgevraagd hoe je zelf van een gewone rechte kraag, een gedrapeerde kraag kan maken? Net zoals de vorige druk is dit heel gemakkelijk: lees even snel Eva's tutorial en voor je het weet, maak je je eigen versie! Zo simpel en toch een wereld van verschil!

Handgestoffeerde knopen
Deze handige tutorial toont je hoe je zonder de hulp van een knopenset die je nog moet aankopen, zelf je knopen kan stofferen. Zo heb je binnen de kortste keren knopen die perfect bij je kledingstuk passen, of net knopen met het juiste contrast. Het enige wat je nodig hebt zijn wat restjes stof, naald en draad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten