zondag 9 oktober 2011

Nieuws

Het is alweer een dikke twee weken geleden dat ik nog heb gepost. Dit komt omdat mijn wederhalft vannacht vertrokken is op missie en ik de voorbije twee weken zo veel mogelijk tijd heb gespendeerd met hem. 4 maanden is een lange tijd om van elkaar weg te zijn. In die twee weken heb ik wel mijn trui afgewerkt!

Een voordeel van het feit dat ik het even zonder wederhelft moet stellen, is dat ik in het weekend meer tijd heb. Tijd om te naaien en zelfs hier en daar te breien. Hopelijk leidt me dat ook wat af, zodat die vier maanden snel voorbij zijn. Als alles dus goed gaat, dan zie je dhier binnenkort posts verschijnen over een jas, een laptopsleeve en een messengerbag die als laptoptas zal dienen. En wie weet komt er nog wel een broek bij ook!

Ondertussen ben ik al begonnen met de jas. Het oorspronkelijke patroon heb ik al een paar maand in mijn bezit. De enige reden waarom ik er nog niet aan ben begonnen, is omdat ik stiekem niet durfde. Zal mijn proef wel hetzelfde resultaat geven als het uiteindelijke model? Dat was mijn grootste angst. Want de stof voor de proef is gewoon een goedkope, katoenen stof die niet echt stijf maar ook niet al te losjes valt. De uiteindelijke stof daarentegen is een dikke gewoven katoenen stof. Iets totaal anders dus.
Uiteindelijk heb ik beslist dat ik het er gewoon op moet wagen. Als ik het blijf uitstellen, komt het er nooit van en weet je ook niet wat het resultaat zou zijn. Soms moet je je gewoon over de gevoelens die je tegenhouden heen zetten en er aan beginnen.

Nu rest me nog 1 vraagje voor jullie: Als jullie al eens een jas hebben gemaakt, maakte je de voering ook bij de proefversie of niet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten