zaterdag 28 mei 2011

Time Flies

Mensen lief! Wat verschoot ik ervan toen ik zonet zag dat het alweer een maand geleden is dat ik nog iets op de blog heb gepost! Een maand die voorbij is gevlogen! Ondertussen heb ik gedaan met mijn stage en is de cursus voltooid. Dus nu kan ik me 100% concentreren op het zoeken naar werk. Het voordeel van in de loop van de dag niets te doen te hebben, is dat je uren vrije tijd hebt die je creatief kunt spenderen. Zo heb ik eindelijk mijn nieuwste jurk kunnen afwerken. De foto's komen eraan zodra de zon hier weer een beetje schijnt.
 
Maar laat het eerst toch maar goed regenen, want met al dat goed weer van de voorbije weken zijn de gronden kurkdroog. Ik weet niet waar jullie allemaal vandaan komen, maar ikzelf woon niet zo heel ver van Kalmthout en 'de heide'. De voorbije 3 dagen woedde er een enorme brand in de Kalmthoutse Heide. Brandweerkorpsen uit het Antwerpse, de limburg en Nederland zijn allemaal ingezet in een poging het vuur onder controle te krijgen. Het leger werd zelfs ingeschakeld om te helpen. Blijkbaar was het wel allemaal heel indrukwekkend, als ik mijn wederhelft er zo over hoor praten. Hij zat bij die 60 militairen die opgeroepen waren om te helpen bij de brand (en ja, ik ben er trots op!).
Gelukkig is het vuur nu ondercontrole, mede dankzij de regen van de voorbije dagen.
 
Dat is echter niet alles wat er tijdens die maand is gebeurd. Wat het naaien betreft heb ik niet veel meer kunnen doen dan dat jurkje. Toch heb ik het druk gehad met het zoeken naar werk, hier thuis helpen (mijn mama was goed ziek) en het beetje vrije tijd dat er dan nog overschoot heb ik gespendeerd met mijn vriend.
Ik hoop dat ik vanaf nu terug wat vaker dingen kan posten op de blog. Mijn doel is toch 2x per week. zo heb ik het plan opgevat om bv iedere woensdag ofzo een 'inspiratiepost' te posten. Niet echt een 'moodboard' maar eerder allerlei dingen die ik op het internet ben tegengekomen en wel interessant vond. Eigenlijk wat al in het tabblad 'Handige Liks' staat, maar dan uitgebreider met uitleg en al!
Een concreet plan heb ik nog niet, maar julie zullen hier zeker nog meer over horen de komende dagen. Zoiets als 'Inspiration Wednesday' ofzo. Het idee staat me al helemaal aan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten