zondag 12 december 2010

Oh-la-la

De naaimachine is EINDELIJK gerepareerd!!! Na een dikke maand te moeten wachten, kan ik terug beginnen te naaien. Gisteren ben ik al gelijk een nieuw stofje gaan halen voor het kerstjurkje dat ik wil maken (zie een paar posts geleden). Nu kunnen we beginnen aan het proefmodel, en dan hebben we er gelijk een zomerjurkje bij :D Ondertussen is het cadeautje voor een vriendin ook afgeraakt: Een Tatanne-tas. Anderhalve maand heeft ze moeten wachten, maar beter laat dan nooit he!De afwerking is nog niet het-je-dat maar het gaat beter en beter!


Omdat ik de laatste paar weken zonder naaimachine zat, ben ik aan iets anders begonnen. Een breiwerkje dat ik op m'n gemakje heb kunnen afwerken. De trui is net af en hij is echt mooi geworden. Er zit maar 1 klein, onzichtbaar foutje in. Een record. En, al zeg ik het zelf, een goede prestatie als je bedenkt dat ik vorig jaar pas ben beginnen breien! Zo zie je maar, oefening baart kunst. Ik wou alleen dat mijn foto's even goed waren als andere blog(st)ers hier in Blogland. Maar helaas beschik ik alleen over een klein compactcamera dat de helft van de tijd niet doet wat ik vraag. En dat met een fotografie-opleiding. Schandalig, ik weet het. Deze foto heb ik echter met de webcam moeten maken omdat de batterij van m'n fototoestel leeg is en ik had geen zin om te wachten tot het opgeladen was. Want mij kennende betekend dat, dat jullie nog minstens een week langer hadden moeten wachten! O ja, en de haarspeld is in de plaats gekomen van een gewone speld, want die moet ik nog gaan halen.En aan de nieuwe volgers: Welkom! Sommigen kende ik al, omdat ik zel fervent volgster ben van hun blog. Leuk om te weten dat de interesse wederzijds is!

Ik houd jullie allemaal up-to-date met het feestjurkproject!

2 opmerkingen:

  1. mooie tas!! ik wil ze graag ook een keer maken!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De link vind je onder handtassen bij "Handige Links" (pagina). Het is de Tatanne-tas. Echt een super patroontje. Het enige echt lastige, vind ik dan, is de onderkant met de stevige bodem.

    BeantwoordenVerwijderen