maandag 24 augustus 2015

Verhuizen

English version

Een paar maanden geleden besloten O. en ik dat het tijd was om de volgende stap te nemen. Na 2,5 jaar samenwonen op een appartement, zetten we de grote stap naar een huis. Helaas gaat zo'n verhuis soms ook gepaard met gruwelijke ontdekkingen. Dit tragisch aanzicht kreeg een waardige uitvaart na het fotograferen.


Maar goed: over naar de échte orde van de dag: een écht huis met genoeg slaapkamers, een garage, grote living en keuken, 2 (!) terrasjes én ... een tuin! Sinds vorige maandag genieten we samen van ons geweldige, bescheiden stulpje. We bleven echter niet lang alleen. Vanaf woensdag vervoegde onze lang verwachte, edele gast ons startend gezinnetje.
Met veel trots stel ik jullie dus ook voor aan Leopold. Genoemd naar Leopold II, de tweede Koning van België, kan het niet anders zijn dan dat hij een super mooie, nieuwsgierige en statige kat is. Uber-nieuwsgierig, super speels en heel aanhankelijk voor aandacht. Een kitten komt altijd met zijn kleine uitdagingen, maar tot hiertoe valt het allemaal goed mee. Ja, ik ben echt verliefd op die kat, een ander woord heb ik er niet voor.Geen opmerkingen:

Een reactie posten