woensdag 28 november 2012

Interessante Links: 28 november 2012

English version

De feestdagen staan weer voor de deur. Hoog tijd dus om een paar leuke links met jullie te delen om dat ideeën op te doen voor deze periode.

Dit seizoen is de Peter Pan-kraag hét mode-accessoire. Je hebt vast wel een moeder, dochter, zus, nicht, tante, vriendin... die zich graag graag hemden of t-shirts draagt en deze niet direct weg wil doen omdat de kraag niet meer in de mode is. Of misschien vindt ze de Peter Pan-kraag wel gewoon zo tof dat ze (bijna) elke dag wel iets met de kraag wil dragen, maar niet iedere keer dezelfde kraag wil hebben. De tutorial van Grosgrain is zo simpel en tof dat je in no-time een hele kraag-garderobe tevoorschijn tovert!

Of wat dacht je van leren 'veters' die je zomaar even aan je schoen kan haken? Maak je oude schoenen direct mooier met de tutorial van Cotton & Curls. En je kan gerust een paar kwijt aan iemand anders waarvan je denkt dat hij/zij het mooi vind. Oh, en het hoeft niet mij schoenen te blijven natuurlijk! Deze zijn ideaal om je handtas dat extra beetje flair te geven, of misschien wel je winterkoffers? Ideeën genoeg voor deze bandjes!

Peter Pan-kraag
Leren 'veters'


De feestdagen draaien niet enkel om cadeau's. Ook eten speelt een grote rol. Hapjes, gerechten, desserten, ... Iedere familie heeft wel zijn eigen traditie van wat er juist op tafel komt met welke feestdag. Onlangs kwam ik een recept tegen om koeken te maken die ze tijdens of vlak na 'de oorlog' (welke wordt niet gespecifiëerd) maakten. Koekjes die gezonder dan de gewone zouden moeten zijn. Nieuwsgierig? Check dan zeker Tuppance Ha'Penny's recept.

Als laatste heb ik hier nog een tutorial van Grosgrain voor jullie: hoe je een gewone BH kan aanpassen om ervoor te zorgen dat hij past op een laag uitgesneden rug. Ideaal voor je jurkje tijdens deze feestdagen!

Koekjesrecept
Laag uitgesneden rug

Geen opmerkingen:

Een reactie posten