donderdag 7 juni 2012

Interessante Links: 07 Juni 2012

English version

Vandaag staan de interessante links nogmaals in het teken van DIY.

Op A Lemon Squeezy Home vind je een tutorial van hoe je een veel te groot hemd (zowel in breedte als in mouwlengte) naar je eigen smaak kan aanpassen. En zeg nu zelf, het resultaat mag er toch echt wel zijn! Hoe zien ze die mogelijkheden toch altijd in zo'n vormeloos hemd?!

Ooit zelf altijd al een geldbeugel willen maken, maar het nooit aangedurfd? Kijk dan zeker even naar de tutorial van The Purl Bee! Ze laat je stap voor stap zien hoe je er wel in slaagt om je eigen handgemaakte geldbeugel te maken! Let er wel op dat je de juiste beugel koopt (eentje met een 'gootje', dus zonder gaatjes).

Je kent dat wel: al je grote profecten eisen super veel stof op, maar toch zit je nog altijd met (redelijk) grote stofresten op het einde. Die resten bewaar je natuurlijk omdat ze misschien ooit nog eens van pas kunnen komen. Of tenminste, dat denk je. Want uiteindelijk wordt die stapel met restjes alleen maar groter zonder dat je ze ooit gebruikt. Wel, dat is nu verleden tijd! Met dit hartvormig ritstasje kan je al die restjes opgebruiken en is het nog super functioneel ook! Op zoek naar een verjaardagscadeau voor een vriendinnetje van je kleine spruit? Geef ze gewoon zo'n tof ritstasje en voila! Met wat extra snoepjes zijn die helemaal tevreden!

A Lemon Squeezy Home

The Purl Bee
Heart Shaped Pouch

Geen opmerkingen:

Een reactie posten